15 September 2011

Eatable fashion

Shrimp dress by the Korean artist Yeonju Sung

Sprouts dress by Sara Illeberger

Fish belt by Fulvia Bonavia

2 comments:

Mirjam said...

Hallo Lia,
Via via kom ik op jouw blog terecht... Heel erg mooi. Wat een geweldige foto´s... Alleen... ik zie helemaal nergens reacties staan, of heb je dat pas zeer recent toegevoegd, de mogelijkheid tot reacties..?
Nou, in dat geval hier van mij een reactie: Ik ben onder de indruk en ga je volgen. Ik wil hier wel meer van zien..
Fijne dag verder nog...
Groetjes,
Mirjam

Lia said...

Hallo Mirjam,
Wat leuk om zo'n reactie te krijgen! Ja het klopt, ik krijg weinig respons, ben zelf ook meer visueel ingesteld zoals je ziet. Krijg meer reacties via Facebook. Bedankt voor je compliment en dat je mijn volger wilt worden! Ik hoop dat ik je kan blijven bekoren met mijn blog!
Groetjes,
Lia